Profiel
Contact

Systemen
 Desktop
 Laptop
 GPS & Smartphone
 Server

Onderdelen
 Kast
 Moederbord & CPU
 Geheugen
 Harde schijf
 CD, DVD & Blu-Ray
 Toetsenbord & muis
 Beeldscherm & beeldkaart
 Audio
 Netwerk
 Software
 Printer & Scanner
 Diversen
 Media

  Path Systems
Path Systems is een hardware/software leverancier en automatiserings dienstverlener. Onze doelstelling is het bieden van totaal oplossingen voor KMO's en particulieren.
'Let's get 2 Business' is onze slogan en tevens de basis van onze werkwijze. Wij gaan niet verdwalen in eindeloze besprekingen maar pakken de problemen adequaat aan.

Als totaalleverancier bieden wij onder andere de volgende services:

- Hard- en software
- Applicatie ontwikkeling
- Consultancy
- Webdesign

Wij willen dat u zich bezig kan houden met wat u het beste kan en zich niet druk hoeft te maken over uw automatisering.

Tom Van Soom
Oprichter Tom Van Soom heeft jarenlange ervaring in de IT-wereld. Hij heeft hier vooral applicatieontwikkeling gedaan voor de financiƫle wereld. Naast dit heeft hij zich ook bezig gehouden met het ontwerpen van websites en onderhoud van PC's. Tijdens het werken als detacheerder bij grote bedrijven en het ontwikkelen van uiteenlopende applicaties heeft hij veel ervaring opgedaan over de wensen en eisen van de gebruikers van zijn pakketen. Dit heeft geresulteerd in de overtuiging dat ICT enkel bedoeld is om het de gebruikers gemakkelijker te maken en om hen te ondersteunen en niet andersom. Doordat Tom vaak te hulp geroepen is bij bedrijven en particulieren voor het oplossen van computerproblemen, heeft hij ervoor gekozen om zijn expertise te delen met deze doelgroepen. Path Systems richt zich juist op particulieren en KMO's.

Wilt u meer weten over Path Systems, neem contact op met Path Systems

 
© 2020 Path Systems - Algemene voorwaarden