PC-Service
Wie kent het niet, dat de computer weer vastloopt of enorm traag is? Je hebt net nieuwe apparatuur gekocht voor je computer maar krijgt het niet aangesloten. Je neefje of je buurjongen krijgt het niet voor 100% opgelost en je wilt geen honderden euro's uitgeven aan dure automatiseringsbedrijven. Path Systems zorgt ervoor dat oplossingen goedkoop zijn en er daadwerkelijk een oplossing wordt geboden.

Service aan huis
U heeft het waarschijnlijk wel eens meegemaakt dat u uw computer voor reparatie terug moest brengen naar de winkel. Na twee of drie weken kon u uw computer weer ophalen, maar welke kabel hoorde ook al weer waarin? Path Systems komt bij u aan huis en stelt alles in het werk om bij vertrek uw computer weer werkend te hebben. Path Systems werkt alleen volgens afspraak, zodat u niet uren hoeft te wachten voordat er iemand komt opdagen, ook ’s avonds.

Bedrijven
Heeft u een eigen bedrijf en problemen met uw computers, dan kunt u ook op de hulp rekenen van Path Systems. Vaak is het niet lonend om dure servers en netwerken aan te schaffen. Neem contact op met Path Systems voor meer informatie over de services voor bedrijven.

Wilt u meer weten over PC-Service, neem contact op met Path Systems

 
© 2020 Path Systems - Algemene voorwaarden