Software
In deze tijd is het belangrijk om uw administratie op orde te hebben. U gebruikt standaard pakketten om informatie op te slaan maar geen van deze pakketten werken zoals u dat wilt. Uw bedrijfsprocessen worden omslachtig door deze programma’s beheerd en voordat u weer een duidelijk overzicht hebt, bent u weer een week verder.
Path Systems is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van passende software. U verteld ons uw wensen en wij vertalen deze in een sluitende applicatie.

Wij zijn volledig op de hoogte van verschillende gangbare omgevingen en programmeren met allerlei programmeertalen. Programma's die voor de KMO's gemaakt worden gebruiken we de Microsoft/Unix-omgevingen en programmeren met Microsoft Access, .Net etc.

Als ondernemer heeft u een eigen invulling gegeven aan uw bedrijfsprocessen. U weet uit ervaring dat deze processen het beste werken bij uw organisatie. Wij brengen deze bedrijfprocessen in kaart en maken hier een blauwdruk van. Op basis van deze blauwdruk gaan wij met u in overleg en proberen de knelpunten in de processen op te lossen. Deze blauwdruk wordt onderbouwd met een prototype, zodat voor iedereen duidelijk de knelpunten en onduidelijkheden boven tafel komen.

Op basis van de blauwdruk wordt de daadwerkelijke applicatie ontwikkeld. Naast deze applicatie wordt er ook voor een handleiding gezorgd en zonodig ook een cursus voor de opleiding van uw personeel om te leren gebruik te maken van de ontwikkelde applicatie.

Wilt u meer weten over software, neem contact op met Path Systems

 
© 2020 Path Systems - Algemene voorwaarden