Werkwijze
Onderhoud
  Websites
Internet is een standaard begrip in de hedendaagse samenleving. U hoort iedereen vragen, wat is je e-mailadres of wat is je website.
Een website op internet kan vele functies hebben, maar de belangrijkste functie is die van het visitekaartje. Als uw website goed oogt en helder is voor de bezoekers is de kans groter dat de bezoeker contact met u opneemt. Path Systems is gespecialiseerd in het maken van websites voor de KMO's met zeer gunstige tarieven.

Elke website is uniek. Zowel de lay-out als de inhoud van de website bepaalt of deze aanslaat bij uw bezoekers. Afhankelijk van het beoogde resultaat kan het ook belangrijk zijn om uw website interactief te presenteren. Een website op maat, volledig aangepast aan uw wensen, is dan het juiste middel. Samen met u ontwikkelt en ontwerpt Path Systems de te bouwen website.

Vooronderzoek
Voordat Path Systems begint met het bouwen aan uw website worden eerst uw wensen in kaart gebracht met betrekking tot uw website. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de vormgeving van uw website maar ook naar uw wensen en inhoud. Path Systems werkt aan uw visitekaartje op internet waar u 100% achter kunt staan.

Vormgeving
Path Systems bouwt de website op basis van uw vormgeving. Dus er zijn geen dure reclamebureau's nodig om een mooie vormgeving te realiseren of zelfs een nieuwe huistijl te ontwikkelen. Path Systems maakt de website juist op basis van uw eigen vertrouwde huisstijl.

Hosting
Om een website te tonen op internet wordt deze bij een provider geplaatst. De kosten hiervoor verschillen per provider. Path Systems is geen provider van website, maar u kiest uw eigen provider of u heeft al een provider. Indien u wenst kan Path Systems voor u een provider kiezen en hiervoor de nodige administratie in orde brengen.

Wilt u meer weten over websites, neem contact op met Path Systems

 
© 2020 Path Systems - Algemene voorwaarden